Club de Go de la Facultat de Matemàtiques i Estadística

Qui som?

Fundació del club (una mica d'història)

Els inicis de gofme es remunten a l'octubre de 2001. El club va ser fundat per dues persones emprenedores que inicialment van comprar de la seva pròpia butxaca el material necessari per poder ensenyar nous estudiants a jugar a go. Així, amb dos taulells i dos jocs de pedres, es va començar a promocionar el joc dintre la facultat.

Un any després ens vam constituir oficialment com a associació sense ànim de lucre tant al registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya com al de la UPC , amb el nom " Club de Go de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC ".

La nostra seu social és la delegació d'alumnes de la Facultat de Matemàtiques i Estadística ( FME ) a l'adreça C/Pau Gargalló nº5.

Actualment som uns 15 membres dins el club. Ens reunim cada dimecres a l'aula A001 de la Facultat de Matemàtiques i Estadística entre les 12.00h i les 14.00h.

Periòdicament organitzem activitats suplementàries com xerrades, partides simultànies, torneigs, etc. Per més informació consulteu les diferents seccions de la web.

 

On som?