Club de Go de la Facultat de Matemàtiques i Estadística

VIII Simultànees

Ja hi ha data per les simultanees de GoFME. Aquestes seran el dia divendres 20 d'Abril, coincidint com ja és tradició amb la festa Gran de la Facultat. Esteu tots convidats a partir de les 6. Més informació aquí.

 

VII Handicap de Go

Ja torna a ser aquí el Handicap de Gofme, i ja anem per la VIIa edició. Aquest any hem decidit variar el format, així el torneig només durarà un dia. Esperem així poder atraure a més jugadors que no poden dedicar tot un cap de setmana, però sí el dissabte. Ens agradiaria encoratjar als principiants a que hi participin, ja que és un torneig especialment entretingut per ells gràcies a que el Handicap els hi dóna una avantatge inicial.

Per més informació cliqueu aquí.

El VII Handicap ja s'ha jugat i n'ha resultat guanyador Jordi Gené. Felicitats a ell i gracies a tots els que vau venir a participar.

Copa d'Espanya d'Estudiants!

La Copa ja s'ha acabat el guanyador va ser Pablo Morales amb 4 victòries! Per veure algunes fotos clica aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tornem a ser aquí!

El Fòrum de la Facultat !!!

Aquest segon quatrimestre tenim preparades moltes activitats per tothom: Handicap, Concurs de problemes, Simultànees, Fòrum i mostres d'entitats...

El Fòrum de la FME és una activitat que organitza la Facultat cada any per mostrar les associacions que hi ha, i per donar a coneixer empreses i organitzacions que poden estar interessades amb els alumnes. Nosaltres com cada any aprofitem per participar-hi, i per un dia ocupar amb taulells el passadis central. Ja us avisarem de quan serà a la seva secció de la Web!

 

Els examens han acabat...

I el 2on quatrimestre ja ha començat. Així que d'aquí a poc tornarem a començar els dies de club i començarem a organitzar altres activitats. Per això aquest Divendres 2, dia de la matrícula, ens reunirem (la junta i en general qui estigui interessat a treballar) per anar a dinar a un restaurant xino o japonès i parlar del nou quatrimestre. Si us voleu apuntar envieu un mail a gofme.mail@gmail.com.