Club de Go de la Facultat de Matemàtiques i Estadística

III GoFME Cup

CasaEls dies 25 i 26 del passat mes de novembre es va dur a terme la III Gofme Cup. Aquest any es va organitzar a la casa de colònies de Sant Aniol de Finestres, a la comarca de la Garrotxa. Com a les anteriors edicions, el torneig era puntuable EGF pel r`anking europeu.

La majoria dels 14 jugadors que van participar al torneig eren de GoFME; molts d'ells novells. Cal destacar també la participació de representants d'altres clubs de la resta de Catalunya i el País Basc.

La participació va ser més aviat escassa respecte els anteriors anys, però d'això en va resultat un torneig amè i íntim que va donar l'oportunitat als nous jugadors d'aprendre més sobre els secrets del Go.

La sortida no va servir només per gaudir d'un torneig de Go, sinó també d'un cap de setmana de convivència en un entorn natural. El torneig va constar de quatre rondes que es van distribuir al llarg del cap de setmana, de manera que es van jugar tres el dissabte i una el diumenge. Les partides eren de 45 minuts temps principal i bioyomi canadenc de 5 minuts, 15 pedres.

Pel què fa als resultats, el campió va ser Joan Alemany, guanyant les quatre partides disputades. El segon i tercer classificats van ser Òscar Anguila i Ricard Vila, respectivament. Es van donar premis també als millors classificats de categoria inferior a 15 kyu; tots els participants van rebre a part petits obsequis.